Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Tom Hanks, jurat intr-un proces de violenta domestica

Tom Hanks, jurat intr-un proces de violenta domestica

Actorul Tom Hanks a fost solicitat sa participe ca jurat intr-un proces de violenta domestica si s-a achitat cu maxima seriozitate de responsabilitatile sale civice. Tom Hanks, starul din filme precum "Philadelphia" si "Forest Gump" si-a luat in serios rolul de jurat si participa zi de zi la infatisarile de la tribunal, unde este judecat un barbat acuzat de violenta domestica.

  • Cupluri longevive la Hollywood

Actorul, recompensat cu doua premii Oscar, ia notite si este atent la fiecare cuvant din interventiile martorilor, in acest caz foarte violent in care barbatul este acuzat ca a batut o femeie. Hanks incearca sa nu atraga atentia asupra sa si de aceea se prezinta in instanta imbracat discret, cu un tricou negru cu maneci lungi, blugi albastru-inchis si ochelari cu rama neagra.

Spre deosebire de alte celebritati care atunci cand au fost solicitate au incercat sa se sustraga atunci cand este vorba de pozitia de jurat, Tom Hanks pare implicat total si isi ia misiunea in serios.

  • Actori de nerecunoscut

Pana in 2011, starurile din Manhattan erau exceptate de la o astfel de sarcina, daca in schimb se ofereau voluntar sa le vorbeasca elevilor despre activitatea importanta a unui jurat. In prezent, aceasta favoare speciala a fost eliminata si, prin urmare, vedetele pot fi chemate la datorie ca orice alta persoana.

Cu toate acestea, cele mai multe celebritati nu ajung sa fie selectate, deoarece avocatii se tem ca ar putea avea o influenta exagerata asupra celorlati 11 jurati.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus