Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Tom Jones a facut 3 milioane de lire sterline in 90 de minute

Tom Jones a facut 3 milioane de lire sterline in 90 de minute

La Red Cross Ball, eveniment caritabil care a avut loc in Monaco la sfarsitul lunii iulie 2010, Sir Tom Jones a sustinut un concert de 90 de minute si a primit un onorariu de 3,1 milioane de lire sterline. Asta inseamna mai mult de 100.000 de lire sterline pentru un cantec!

Cantaretul in varsta de 70 de ani devine astfel detinatorul recordului pentru cea mai mare suma oferita unui artist pentru un singur concert. O parte substantiala din aceasta suma a fost donata de catre artist in scopuri caritabile.

Invitatii, care au platit chiar si 20.000 de euro pentru o masa la Balul Crucii Rosii, s-au declarat foarte incantati de prestatia lui Tom Jones: „A cantat multe dintre hit-urile lui, printre care <<It’s Not Unusual>>, <<Sex Bomb>>, <<Green Grass Of Home>> si <<Kiss>>”, a declarat un invitat pentru publicatia britanica The Daily Mirror. „Toata lumea s-a ridicat in picioare si a dansat, aruncand cu servetele si flori pe scena”.

Balul Crucii Rosii a adunat peste 10 milioane de lire sterline, bani care vor fi folositi pentru a ajuta victimele inundatiilor din Tanzania si ale cutremurului din Haiti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus