Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Top 7 amante celebre

Top 7 amante celebre

Soon-Yi Previn

Woody Allen este cunoscut pentru filmele sale, tocmai de aceea multa lume trece cu vederea viata lui sentimentala. Acesta este casatorit cu fiica lui adoptiva, dupa ce aceasta a fost amanta lui mult timp. Woody a fost casatorit cu Mia Farrow. Allen s-a casatorit cu Soon-Yi Previn cand aceasta avea doar 22 de ani iar el 56 de ani.

Alina Kabaeva

Vladimir Putin este foarte obraznic. De ce? Acesta si-a inselat sotia cu gimnasta Kabaeva, in varsta de 28 de ani. Zvonurile spun ca acestia s-ar fi casatrorit in 2009 si ca au un copil impreuna.

Jayne Mansfield

Stim de legatura dintre presedintele Kennedy si Marilyn Monroe. Se pare ca Marilyn Monroe nu a fost singura femeie care i-a atras atentia. Acesta a fost foarte indragostit de Jayne Mansfield. Mare pacat, avand in vedere ca Jacqueline Kennedy a fost atat de frumoasa.

Gennifer Flowers

O stim pe Monica Lewinsky insa nimeni nu a auzit de Gennifer Flowers. Presedintele Bill Clinton a avut o relatie speciala cu aceasta si anume cei doi aveau convorbiri telefonice foarte „murdare”. Aceasta a facut la un moment dat publica convorbirea de 60 de minute cu acesta. A negat la inceput insa a fost prins si a trebuit sa admita si relatia lor sexuala.

Camilla, Ducesa de Cornwall

Printul Charles si-a urmat stramosii si a pus bazele unei relatii amoroase cu Camilla, Ducesa de Cornwall. Desi Charles era inca casatorit cu Diana, se spune ca Ducesa de Cornwall, Camilla, intervenea constant in viata lor. Diana a scris in jurnalele sale faptul ca sotul ei nu ii este fidel si ca are o amanta.

Marilyn Monroe

Inca ne intrebam daca Marilyn Monroe poate fi trecuta in lista de amante. Nu putem uita de momentul incredibil de la ziua lui John F. Kennedy. Nimeni nu a putut spune ca aceasta nu-l iubeste cu adevarat atunci. Presedintele a dus-o pe Monroe in Palm Springs unde sotia acestuia nu a fost invitata.

Ecaterina cea Mare

Surpriza, imparateasa Rusiei a fost amanta multor barbati. Cand sotul ei Petru a inselat-o, aceasta nu a stat pe ganduri si a ramas insarcinata cu alt barbat. Dupa ce si-a ucis sotul si l-a detronat, aceasta a continuat sa fie amanta multor barbati.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus