Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Topul celor mai scumpe divorturi

Topul celor mai scumpe divorturi

Topul celor mai scumpe divorturi din lume, implica sume fabuloase schimbate intre fosti soti, ca plata pentru libertatea lor .
 

Steven Spielberg şi Amy Irving – 100 milioane$

Regizorul a trebuit să îţi împartă averea cu fosta soţie la divorţ şi i-a plătit acesteia 100 de milioane $, după 4 ani de căsnicie. Cei doi au semnat la nuntă un contract prenupţial scris pe şerveţele, pe care judecătorul nu l-a luat în considerare.

Tiger Woods şi Elin Nordegren – 110 milioane $

Faimosul jucător de golf i-a plătit fostei soţii 110 milioane $ după o căsnicie de 6 ani, timp în care acesta nu a fost tocmai un soţ model.

Neil Diamond şi Marcia Murphey – 150 milioane $

La divorţul din 1994, după o căsnicie de 25 de ani, cei doi au împărţit proprietatea în valoare de 300 milioane $. Neil a mărturisit despre fost soţie în acel moment ”a meritat fiecare bănuţ”.

Michael şi Juanita Jordan – 168 milioane $

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 17 ani, au trei copii împreună şi deşi au încercat să îşi rezolve problemele, în 2006 s-au despărţit definitiv.

  • Femeile lui Tom Cruise

Roman şi Irina Ambramovich – 300 milioane $

După un mariaj de 16 ani şi 5 copii împreună, cuplul Abramovich s-a despărţit definitiv din cauza zvonurilor că Roman şi-a găsit o iubită mai tânără, care s-au confirmat ulterior. Modelul de 24 de ani, Daria Zhukova i-a făcut lui Roman cel de-al şaselea copil.

  • Nicole Kidman: Divortul a fost un soc

Mel şi Robyn Gibson – 425 milioane $

Mel şi Robyn au fost căsătoriţi 31 de ani şi au 7 copii împreună. În 2009 cei doi s-au despărţit, după ce s-a aflat că Mel are un copil cu Oksana Grigorieva.

Rupert şi Anna Murdoch – 1.7 miliarde $

Magnatul media a fost căsătorit cu Anna timp de 32 de ani şi au divorţat în 1999. La doar 17 zile după divorţ, acesta s-a căsătorit cu Wendy Deng,  de care divorţează anul acesta. Oare cât îl va costa de această dată divorţul pe Rupert Murdoch?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus