Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Totul despre relatia Ginei Pistol cu Ciprian Marica

Totul despre relatia Ginei Pistol cu Ciprian Marica

Cel mai nou cuplu monden este format din Gina Pistol si fotbalistul Ciprian Marica. Cei doi s-au cunoscut de Craciun, cand au impartit intamplator aceeasi masa intr-un club. „Nu ne stiam pana atunci. Doua saptamani am fost prieteni, vorbeam la telefon si atat. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Are simtul umorului si este foarte atent cu mine, un barbat educat.”

Desi a avut relatii numai cu barbati foarte bogati si Marica este si el unul dintre ei, avand un contract avantajos in Germania, Gina Pistol tine sa mentioneze ca nu acesta este motivul pentru care l-a ales ca iubit: „Relatiile mele nu au insemnat stat acasa, shopping si solar. Faceam adesea cumparaturi pentru casa din salariul meu. De cate ori plecam intr-o vacanta, aveam banii mei”.

Faptul ca Marica este mai mic cu patru ani decat ea nu o deranjeaza: „Nu e deloc un baiat superficial si imatur. Prefera sa stea cu mine si sa ne uitam la un film decat sa mergem in club”, povesteste Gina. Dat fiind faptul ca el joaca la Stuttgart si nu poate pleca de acolo decat atunci cand nu are meciuri sau cantonamente, Gina se duce ea in Germania, iar pe viitor, nu exclude varianta de a se muta acolo: „Trebuie sa fac in asa fel incat sa ne fie bine si mie, si omului de langa mine. Daca s-ar ivi o oportunitate pentru mine, in sensul ca as putea gasi un job acolo, as pleca sa stau cu el in Germania”.

Intre timp, Gina planuieste sa-si deschida in tara o firma de advertising impreuna cu o prietena si este in tratative avansate cu Euforia TV pentru un nou sezon al emisiunii „Midnight Sun”.

  • Afla ultimele stiri mondene de pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus