Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Trei impotriva unui barbat

Trei impotriva unui barbat

Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton fac impreuna o echipa imbatabila in filmul The Other Woman (Cealalta femeie). Dar dincolo de film, unde cele trei descopera pe rand ca au fost inselate de acelasi barbat si decid sa sa razbune pe acesta, ceea ce si reusesc, Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton fac o adevarata istorie in lumea reala in campania de provovare a filmului.

Cele trei au fost impreuna in ultimele saptamani si au reusit sa atraga atentia asupra lor prin legaturile speciale dintre cele trei actrite. Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton au continuat scenele din film in viata reala in campania de promovare a filmului.

Asa a fost vizibil faptul ca Leslie Mann este foarte tactica si adora sa-si atinga prietenele pe fata, pe par, ceea ce pentru Cameron Diaz, de exemplu, a fost extrem de neplacut. Cu toate acesta Diaz a recunoascut intr-o ultima aparitie in trei, in campania de promovoare, ca a piedre bucuria atingerilor este ceva ce ne indeparteaza de copilarie, recunoascand insa ca nu se simte deloc bine cat este atinsa, cu tandrete, de o alta femeie. Dincolo de aceasta cele trei s-au comportat ca adevarate surori si au colaborat foarte bine in demersul de lansare al filmului pe care l-au realizat impreuna.

Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton s-au distrat mult si au fost extrem de firesti in relatia dintre ele ceea ce, evident, a fost apreciat de fotografi si de cei care au gasit tot felul de subiecte de comentat pe seama interactiunilor, uneori foarte tandre, intre cele trei vedete.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus