Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Turneul Bangerz al lui Miley Cyrus, in pericol

Turneul Bangerz al lui Miley Cyrus, in pericol

Miley Cyrus este o sursă nesfârşită de controverse. Când te gândeşti că nu poate avea un comportament mai  scandalos, exact atunci îţi demonstrează că ”niciodată nu trebuie să spui niciodată”. Turneul ”Bangerz” al lui Miley Cyrus, care a debutat pe 14 februarie, este în pericol de a fi întrerupt datorită numeroaselor scene mult prea explicite.

După primele două reprezentaţii staff-ul artistei se confruntă cu o situaţie neaşteptată: o mulţime de scrisori de critică, fani care cer să li se restituie banii plătiţi pe bilete sau alţi fani care şi-au pus biletele în vânzare pentru că nu vor să fie martori la un spectacol pornografic. Pentru că show-ul nu are niciun rating, au fost cazuri în care adolescenţi şi chiar copii au mers la spectacol, însoţiţi de un părinte, doar pentru a pleca în mijlocul reprezentaţiei.

Ca să rezumăm într-o frază gradul de controversă care caracterizează turneul ”Bangerz” al lui Miley Cyrus, putem să spunem doar că prestaţiile de la MTV Video Music Awards şi MTV Europe Music Awards sunt potrivite pentru a fi urmărite în familie comparativ cu prestaţiile din turneu. Şi ca să te ajutăm să-ţi faci o imagine mai clară,  îţi putem spune că Miley coboară pe scenă pe un hot dog uriaş, simulează o partidă se sex oral cu un tip care poartă o mască Bill Clinton, a băgat în gură o pereche de lenjerie intimă aruncată pe scenă de cineva din public şi multe alte lucruri asemănătoare şi scandaloase.

E drept, artiştii au un fel mai aparte de a se exprima, dar Miley Cyrus a depăşit cu mult limitele decenţei. Poate şi-a greşit cariera şi ar trebui să se specializeze în altă industrie?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus