Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ultima realizare a lui Mark Wahlberg

Ultima realizare a lui Mark Wahlberg

Gestul lui Mark Wahlberg i-ar putea insprira şi alţii care sunt în situaţia sa. Actorul a renunţat la studii încă din clasa a 9-a şi anul trecut, la vârsta de 41 de ani şi-a reluat studiile şi a reuşit să le finalizeze şi să îşi ia echivalentul diplomei de bacalaureat la noi.

Deşi are o carieră de succes în acest moment şi este foarte apreciat pentru activitatea sa, Mark şi-a dorit să fie un exemplu demn de urmat pentru copiii săi şi să îşi finalizeze studiile, chiar dacă este cu mai bine de 20 de ani mai târziu.

”Nu am vrut să îmi spună copiii: tu nu ai făcut-o, eu de ce ar trebui să o fac? Toţi vor să facă ceva cu viitorul lor şi au nevoie de o educaţie” a declarat acesta pentru revista People.

Whalberg lucra la filmul ”Two Guns” alături de Denzel Washington când a început cursurile la distanţă pe internet, însă nu le-a împărtăşit şi colegilor de platou ce făcea el în acel timp. Marc şi-a angajat şi meditator pentru a fi sigur că reuşeşte să facă faţă cu succes cerinţelorCel mai greu i-a fost la matematică, deşi se pricepe să îşi numere banii şi să le ţină socoteala, după cum a declarat cu umor actorul.

  • Q&A despre vedete

”Nimeni nu ştia ce făceam deoarece nu am vrut să număr puii înainte ca aceştia să iasă din ou, aşadar nu am spus nimic până când nu am terminat totul. Cum ar fi fost dacă aş fi spus ce făceam şi nu aş fi reuşit să îmi duc planurile la bun sfârşit?”

Gestul lui Whalberg ar trebui să îi inspire atât pe tineri cât şi pe adulţii care nu şi-au terminat studiile. Până la urmă, dacă ai în cont zeci de milioane de dolari nu te simţi cu adevărat împlinit, ci ai nevoie şi de educaţie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus