Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Usher, in pericol sa piarda custodia copiilor

Usher, in pericol sa piarda custodia copiilor

Fiul cel mare al lui Usher a fost adus de urgenţă la spital după ce a avut un accident la piscina din casa artistului. Supraveghetorii săi au reuşit cu greu să îl salveze pe micuţ, care si-a prins mâna în scurgerea de la piscină.

Când a fost anunţată prin telefon de către un angajat al lui Usher de accident, Tameka Foster aproape că a leşinat din cauza şocului. Tameka şi Usher au pierdut anul trecut un copil într-un accident stupid, aflaţi în vacanţă în Georgia, când a fost lovit de un ski jet. Cei doi nu au reuşit să treacă încă peste pierderea lui Kile, în vârstă de 11 ani, aşadar amândoi au fost foarte afectaţi de accidentul micuţului Usher V.

Usher şi Tameka nu mai formează un cuplu, iar cel care are custodia deplină a copiilor este cântăreţul. Acesta nu îi lasă pe cei mici să stea cu mama lor nici măcar atunci când este plecat din oraş, iar Tameka este consternată de faptul că fii ei sunt crescuţi de bone şi nu de ea.

Conform  People Magazine, Tameka nu s-a mulţumit cu vestea că Usher V este bine acum, ci vrea să ia custodia celor doi copii, iar şansele ai sunt destul de mari având în vedere incidentul. Din păcate, cei care vor avea de suferit vor fi tot copiii care probabil că îşi doresc să îi aibă pe amândoi părinţii lângă ei, nu să fie subiect de dispută.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus