Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Valentina Pelinel sarbatoreste din plin!

Valentina Pelinel sarbatoreste din plin!

Anul acesta, Valentina Pelinel va petrece sarbatorile de iarna în America, contrar obiceiului pe care si-l formase de cand s-a maritat: „O vom duce pentru prima oara pe fiica lui Cristi (n.r. Cristian Boureanu, sotul ei) la New York si vom petrece in trei.

De obicei, petreceam Craciunul in tara, cu intreaga familie, dar de data asta vom fi doar noi trei. Iar de Revelion suntem invitati acasa la prietenii noştri romani din New York, alaturi de familiile lor, ca intre romani!“

„Am gatit sarmale alaturi de mama“

Asa cum ii sta bine unui fost model de succes, Valentina este sustinatoarea unui stil de viata sanatos si echilibrat, dar abordat foarte rezonabil: „De sarbatori, nu prea e momentul sa eviti excesele, mai degraba iti poti propune sa fii atent la ce mananci.

Cel mai indicat este sa fii deja pregatita pentru aceasta perioada, sa-ti fi terminat dieta – desi mi-e greu sa o numesc „dieta“, eu fiind adepta unui regim alimentar echilibrat“.

Iar cand era la mama acasa, Valentina chiar o ajuta pe aceasta la pregatirea mesei de Craciun: „Am gatit alaturi de mama. Bineinteles, sarmale!“

  • Afla din revista Femeia.sanatate mai multe despre dieta fostului model care a prezentat pentru Armani si Versace si despre cum a reusit sa scape de cele opt kilograme acumulate dupa maritis.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus