Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vedete de la Hollywood escrocate de proprietara unui salon de infrumusetare

Vedete de la Hollywood escrocate de proprietara unui salon de infrumusetare

Mai multe staruri de la Hollywood, printre care cantareata Cher si actritele Anne Hathaway, Liv Tyler si Jennifer Aniston, au fost escrocate de proprietara unui salon de infrumusetare din Beverly Hills, a anuntat justitia americana, citata de AFP.

Maria Gabriela Perez, in varsta de 51 de ani, folosea numerele cartilor de credit ale clientelor sale. Ea a fost arestata in salonul de coafura Chew Gabriela Studio pe care il conduce, situat in Beverly Hills, Los Angeles, si frecventat de numeroase celebritati.

Maria Gabriela Perez ar fi sustras din conturile clientelor ei aproape 300.000 de dolari, dupa plecarea acestora din salon, pastrand numerele cartilor lor de credit. Ea risca o pedeapsa de pana la 25 de ani de inchisoare.

Printre celelalte victime ale coafezei se afla alte doua nume importante, actritele Liv Tyler si Melanie Griffith. Din contul lui Liv Tyler au disparut aproape 241.000 de dolari, potrivit mandatului de arestare emis pe numele acuzatei.

Perez era „specialista” nu doar in fraudarea cartilor bancare, ea fiind condamnata in trecut si pentru furt din buzunare, emiterea de cecuri fara acoperire si fraudarea sistemului de securitate sociala, la care era inscrisa cu peste 20 de nume de imprumut.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus