Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vedetele de la Hollywood platite…prea mult

Vedetele de la Hollywood platite…prea mult

În urma unei analize foarte precise, revista Forbes a realizat un top al actorilor care au fost plătiţi prea mult în comparaţie cu veniturile generate de filmele în care au jucat. Calculele au fost făcute în funcţie de ultimele 3 proiecte cinematografice ale fiecărui actor.

Adam Sandler se află în fruntea topului cu un raport de 3,40 $ câştigaţi de film pentru fiecare dolar platit actorului. Ultimele 3 filme ale lui Sandler sunt ”Jack and Jill” în care Adam joacă rolul unor gemeni, femeie şi bărbat, amândoi la fel de enervanţi,  ”That’s my boy” şi ”Grown Ups 2”, care însă, nu a fost uat în considerare.

Katherine Heigl, starul din ”Grey’s Anatomy”, se situează pe locul 2 în acest clasament întocmit de Forbes, cu 3.50 $ câştigaţi pentru fiecare dolar plătit actriţei. Simpatica blondă a avut destul de puţine proiecte în ultima vreme şi se zvoneşte că ar fi o tipă destul de dificilă. Ultimele filme în care a jucat Katherine sunt ”The Big Wedding”(2013), ”One for the Money” (2012) şi ”New Year’s Eve”(2011).

Reese Witherspoon (3,90 $ pentru 1 $)se situează în acest clasament oarecum pe nedrept deoarece este o actriţă foarte talentată, dovadă stă un premiu Oscar dar şi alte numeroase premii. Cu toate astea, Reese este într-o perioadă de tranziţie, în care joacă în filme mai mici şi se concentrează în schimb asupra propriei case de producţie dar şi asupra familiei. Ultimele proiecte cinematografice ale lui Reese sunt ”Water for Elephants” (2011), ” This Means War” (2012) şi ”Mud” (2013).

Următoarele locuri în clasament sunt ocupate de Nicholas Cage (6$), Kevin James (6.1$), Denzel Washington (8.30$), Steve Carell (10$), Jennifer Aniston (10.6$), Matt Damon (10.6$) şi Ryan Reynosls (10,7$).
Noi, ca nişte ”muritori de rând”, ne întrebăm: cum o fi oare să fi plătit nejustificat de mult?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus