Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vedetele se muta in Centrul Vechi al Bucurestiului

Vedetele se muta in Centrul Vechi al Bucurestiului

Noua locatie Old City Franceza din centrul istoric al Bucurestiului si-a deschis oficial portile pe 24 februarie 2011, cu un show presarat cu momente speciale, muzica live si atmosfera specifica petrecerilor marca Old City. La evenimentul de lansare au participat Laurette, Oana si Viorel Lis, Bodo si sotia lui, Loredana.

„Pentru ca toata lumea si-a propus ca in 2011 sa vina cu ceva nou, noi am venit in intampinarea clientilor nostri cu o noua locatie”, a declarat Cristi Opait, managing partner Old City. „Este situata tot in centrul istoric, atmosfera din cadrul petrecerilor va fi garantat la fel de impresionanta, iar meniul culinar este mai bogat decat cel pe care il cunoasteti. Ne-am propus sa pastram aceeasi linie a petrecerilor tematice, iar din aceasta saptamana vom incepe cu serile de Karaoke, seri destinate trupelor de Muzica Live, petreceri cu DJ, seri de can can, seri destinate berii, cu oferte de nerefuzat si lista ar putea continua”.

Evenimentul de lansare a inceput cu un moment de Live Music cu trupa Hannya, care abordeaza un stil de new rock si alternativ, iar in momentul de fata lucreaza la primul material discografic. Dar pentru Old City Franceza a fost special pregatita o lista de coveruri formata din piese foarte cunoscute de dupa ani ’90 si impartite pe trei seturi. Petrecerea a continuat sub egida serilor de cancan, cand animatoarele cu rochii involanate au adus la viata atmosfera Moulin Rouge si au invitat lumea la dans.

Locatia Old City Franceza este repartizata pe trei nivele, fiecare incapere fiind marcata de un decor special si anume: o zona de pub, o zona de club si o zona de lounge. Ca si in cazul Old City Lipscani, Old City Franceza ofera spatii potrivite pentru organizarea de evenimente private, petreceri corporate, petreceri tematice, aniversari, petreceri ale burlacilor etc.

  • Old City Franceza este situat in centrul vechi al Bucurestiului, pe Strada Franceza nr. 3, si este deschis zilnic, incepand cu orele 11:00, pana la ultimul client.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus