Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vesti bune despre Ozzy

Vesti bune despre Ozzy

Ozzy se află în cea mai bună perioadă a sa, atât pe plan personal cât şi profesional. Avem vesti bune despre Ozzy.

Artistul a reuşit să treacă peste dependenţa de droguri şi alcool, de dragul familiei sale. După ce au locuit separat în ultimele luni, Ozzy şi Sharon Osbourne locuiesc din nou împreună, ceea ce înseamnă că lucrurile s-au schimbat într-adevăr în bine în viaţa celor doi.

Sharon a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza soţului său, care a început să consume droguri şi alcool după ce a început lucrul la noul album al trupei sale şi a decis să se separe până când acesta îi demonstrează că a renunţat la vicii. Ozzy a avut tăria să îşi recunoască public greşelile şi a promis că se va schimba.

După ce au participat împreună la un eveniment monden la sfârşitul săptămânii trecute, soţii Osbourne au plecat împreună acasă, conform TMZ. Sharon este determinată să îl susţină pe soţul său să treacă peste consumul de droguri şi alcool definitiv, de aceea a angajat şi o echipă care să îl supravegheze pe artist, conform aceleiaşi surse.

Un alt motiv de bucurie pentru rocker este că trupa sa, Black Sabbath, care s-a reunit după o pauză foarte lungă, a ajuns din nou pe primul loc în topurile britanice. Mai exact, noul album al trupe, ”13”, este pe primul loc în Marea Britanie, după o pauză record de aproximativ 43 de ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus