Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Victoria Beckham despre o posibila reuniune Spice Girls

Victoria Beckham despre o posibila reuniune Spice Girls

Victoria Beckham, fostă membră a celebrului grup pop britanic Spice Girls, a vorbit despre posibilitatea unei reuniuni viitoare cu fostele colege de trupă în cadrul unui concert. Ultima lor „cântare” împreună a fost în cadrul Jocurilor Olimpice care au avut loc la Londra în 2012.

Nu o să o mai fac niciodată. Să cânt la Jocurile Olimpice a fost o onoare incredibilă. Am fost foarte mândră să o fac; mândră că sunt britanică” a declarat Victoria pentru Vanity Fair Italia, pentru a cărei copertă a pozat de curând. „Aceea a fost ocazia perfectă pentru a spune – e minunat, vă mulţumesc tuturor, dar gata – uneori trebuie să îţi dai seama când e timpul să părăseşti petrecerea” a adăugat designerul.

Spice Girls s-au despărţit în 2000 iar membrele trupei şi-au continuat drumul separat. Victoria Beckham şi-a început mai apoi cariera de designer vestimentar cunoscând în acest moment succesul la nivel mondial. Vedete ca Beyonce, Blake Lively, Cameron Diaz dar şi multe altele poartă haine create de designerul britanic.

Legătura dintre cariera de artistă din perioada Spice Girls şi cea de designer vestimentar din ziua de astăzi este celebrarea femeii „de aceea fac ceea ce fac astăzi” mărturiseşte Victoria.

Iată şi filmarea de la ultima reuniune a trupei la Jocurile Olimpice 2012. Trebuie să recunoaştem că perspectiva de a le mai vedea pe fete împreună în concert nu este deloc rea, însă aşa cum a declarat şi Victoria, vremea lor a trecut.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus