Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Victoria Beckham vorbeste despre complexele ei de inferioritate

Victoria Beckham vorbeste despre complexele ei de inferioritate

Creatoarea de moda Victoria Beckham, devenita faimoasa datorita trupei Spice Girls, vobeste intr-un interviu despre cariera ei de succes si despre complexele ei de inferioritate.

Posh afirma ca notorietatea castigata in timp cu trupa Spice Girls nu a ajutat-o sa aiba mai mult succes in carieta de designer vestimentar. Ceea ce a contat cu adevarat nu a fost faima, ci efortul despus si motivatia ei puternica de a face ceva in viata.

"Eu nu trebuie sa muncesc, am nevoie sa muncesc. Dar am o etica profesionala foarte buna, la fel si David. Copiii nostri ne vor lua ca exemplu. Cred ca poti face orice daca lucrezi suficient de mult cat sa obtii acel lucru.", a marturisit in interviul pentru revista "Elle" UK.

In acelasi interviu, Victoria Beckham a mai povestit despre sentimentele ei de inferioritate in cadrul trupei Spice Girls.

"Cand eram pe scena cu Spice Girls, ma gandeam ca oamenii veneau sa le vada pe celelalte patru, nu pe mine. Si cand ieseam cu David in oras si oamenii ne faceau poze, ma gandeam "Sunt aici sa-i faca fotografii lui David."

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus