Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vivien Leigh a fost bisexuala si adultera

Vivien Leigh a fost bisexuala si adultera

Actrita Vivien Leigh, cea care a interpretat-o pe Scarlett O’Hara in celebrul film „Pe aripile vantului”, ar fi fost in realitate bisexuala si adultera, informeaza dailymail.co.uk. Potrivit biografiei „Damn You, Scarlett O’Hara”, care va fi publicata in curand in SUA, actrita britanica a avut numeroase idile, atat cu femei, cat si cu barbati. Ea a fost casatorita cu actorul Laurence Olivier si povestea lor de dragoste a incantat Hollywood-ul in anii 1930.

Se pare insa ca relatia lor era de fapt „promiscua”, ei inselandu-se unul pe celalalt, chiar la cateva luni dupa ce au devenit amanti, in 1937. Potrivit biografiei „Damn You, Scarlett O’Hara”, Vivien Leigh ar fi avut cel putin trei relatii sexuale cu femei. In plus, volumul descrie slabiciunea actritei pentru „golanii de vanzare” – numele sub care erau cunoscuti barbatii care se prostituau la Scotty’s, un bordel din Los Angeles care functiona sub acoperirea unei benzinarii.

„Se baza pe discretia profesionala a barbatilor din aceasta meserie, sperand ca ei sa nu se laude ca au «servit-o» pe Scarlett O’Hara”, a declarat o sursa din editura care va publica biografia. „Se pare ca Vivien Leigh ar fi fost data afara dintr-un hotel din Italia pentru ca aducea in camera ei prea multi «baieti de pe strada»”, a adaugat aceeasi sursa.

Biografia „Damn You, Scarlett O’Hara” a fost scrisa de Darwin Porter, care a cunoscut-o pe actrita in anii ’60, si de Roy Moseley, fostul asistent personal al lui Laurence Olivier. Potrivit lor, Vivien Leigh ar fi intretinut relatii sexuale cu actrita britanica Isabel Jeans si cu alte doua femei si l-ar fi inselat pe sotul ei, Laurence Olivier, cu doi dintre actorii alaturi de care a jucat in filme – Marlon Brando si Rex Harrison.

Vivien Leigh si Laurence Olivier s-au casatorit in 1940 si au divortat in 1960. Vivien Leigh, despre care s-a afirmat in trecut ca a suferit si de pe urma unor tulburari psihice, a murit in 1967, la varsta de 53 de ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus