Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Vlad Craioveanu: Nimeni nu intra in vorba cu fata mea

Vlad Craioveanu: Nimeni nu intra in vorba cu fata mea

Vlad Craioveanu a terminat Dreptul, dar n-a prea avut de-a face cu el, pentru că radioul a fost mai tare. Este craiovean, după cum, întâmplător, îi spune şi numele. Este considerat rebelul audiovizualului şi are 37 de ani.

A schimbat zece posturi de radio, dar celebritatea a cunoscut-o la ProFM, mai apoi, timp de opt ani, la Radio Guerrilla. Este însurat şi are o minunăţie de fată, Thea, pe care n-o scapă din ochi. A plecat trist şi supărat de la Radio Guerrilla, iar acum are emisiuni la Kanal D şi Radio 21.

De ce-ţi plac femeile?

Femeia e bună, pentru că… dragoste. Punct!

Bine-bine, dar cum ar trebui să fie ele, femeile, ca să-ţi placă?

Îmi plac tot felul de femei, de la Maica Tereza la Maria Tereza. Îmi place femeia care e mereu disponibilă pentru mine când vreau eu, care e loială.

Ce nu-ţi place la femei?

Când sunt cicălitoare, când vorbesc ore întregi despre nimicuri.

Nimicuri? Ce fel?

Alimentaţia sănătoasă, despre ciorăpeii care se asortează cu cerceii, despre crema de dat pe mâini ca să ai un ten perfect şi, cel mai tare, despre cum să-ţi satisfaci iubitul fără să faci nimic.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Da, aşa m-am însurat!

Cum a fost?

Păi, ne-am cunoscut şi eram îmbrăcaţi. După care am rămas dezbrăcaţi şi ne-am căsătorit.

Aşa, văzut, plăcut, luat?

Chiar aşa!

Şi ea?

Şi ea! Altfel, ar mai fi avut viaţă cu mine?!

Cu ce se ocupă, ce profesie are?

A terminat Știinţe politice, dar acum este de profesie casnică. Se ocupă cu educaţia şi creşterea copilului personal. Noi n-avem încredere în nimeni, suntem un pic paranoici, aşa că ea e cu ochiul pe fată tot timpul.

Şi n-are frustrări de-astea cu cariera, cu împlinirea?

N-a fost niciodată o carieristă, cum se zice, aşa că satisfacţiile ei sunt în directă legătură cu realizările, reuşitele copilului. Se bucură s-o vadă cum creşte.

Cum a fost când s-a născut Thea?

Am aşteptat un pic mai mult decât trebuia, parcă o oră în plus (a născut prin cezariană, ar fi trebuit să fie în graficul anunţat), aşa că mă fâţâiam disperat prin tot spitalul. Şi, chiar dacă ar fi vrut o mulţime de lume să mă vadă plângând, nu le-a reuşit chestia asta decât câtorva asistente şi fetiţei.

Te-ai îmbătat?

Am încercat să mă fac praştie. Mi-am luat toţi prietenii şi colegii şi pe cine am mai întâlnit şi le-am dat/ne-am dat de băut. Am stricat orzul pe gâşte, eram atât de emoţionat, că abia am reuşit să mă ameţesc un pic.

Cine are mai mare trecere în faţa Theei, tu sau Alina?

Mama are ultimul cuvânt întotdeauna, nu? Eu am preferat să nu fiu un tată din ăla superautoritar, să mă impun cu vorbe grele şi uitături crâncene. În schimb, sunt foarte atent la ce face şi cu cine face fata mea. Nu sunt de acord cu stilul „nu ne băgăm între copii“. Cum să nu ne băgăm între copii?! Mă bag între copii şi mă bag şi între părinţi dacă e nevoie. Nimeni nu-şi bate joc de fata mea! Nimeni nu intră în vorbă cu ea fără să ştiu eu.

Să trecem un pic în alt registru. Ce înseamnă pentru un bărbat să-şi înşele nevasta/iubita?

Înseamnă c-o iubeşti din ce în ce mai mult. Înseamnă că vrei să înveţi noi şi noi taine ale sexului şi dragostei. Eu, când mă culc cu cineva, o fac ca să-nvăţ s-o fac mai bine, nu?

Acum, vorbind serios…

Serios vorbind, nu mi-am înşelat nevasta de mult, mult timp. Oare chiar am înşelat-o vreodată?

Dar, dacă ea te-ar înşela,ce-ai face?

Le-aş ura succes în viaţă. Amândurora!

Păi tu ai voie s-o înşeli pentru îmbunătăţirea performanţelor, iar ea nu?

Dacă vrea performanţe mai bune, o învăţ eu, nu e nevoie să caute în vecini.

Crezi că între un bărbat şi o femeie poate exista prietenie în sensul strict al cuvântului?

Da, dar numai dacă femeia nu e genul tău. Şi, sunt sigur, cea mai aşezată prietenie între un bărbat şi o femeie se înfiripă abia după ce au încercat o dată să facă sex. Pentru că, oricum ai lua-o, există curiozitatea sau poate doar instinctul… Dar, după aia, poate fi cea mai adevărată prietenie.

Am citit că aţi dat Bucureştiul pe locuinţa de la ţară.

Măi, cât de civilizat ar fi cartierul, blocul în care stai, e imposibil să nu găseşti un idiot căruia să nu-i placă felul cum ţi-ai parcat maşina, cum ţi-ai făcut freza.

Iar cum la tine cu freza e o situaţie

Da, dacă mai stăteam mult în Bucureşti, deveneam criminal. Nu mai aveam mult până să ies cu bâta pe stradă.

Thea s-a adaptat? Are prieteni acolo?

Da, are prietenele ei…

Dar pe stradă iese, să se joace cu copiii din zonă?

Nu, nu, n-are voie să iasă singură pe stradă.

O fi bine?

E foarte bine. Pe stradă umblă tot felul de deviaţi şi devianţi. Nu-mi las eu fata nesupravegheată.

Ştii că toată lumea spune că eşti prea nonconformist ca să fii bun familist.

Toată lumea să-şi vadă de treaba ei, nu de a mea.

Acum, de final: care au fost cea mai frumoasă surpriză pe care ţi-a făcut-o Alina şi cea mai frumoasă surpriză pe care ţi-a făcut-o Thea?

Păi, cea mai frumoasă surpriză pe care mi-a făcut-o Alina a fost Thea. A fost cu totul neplanificat, iar când a aflat că e însărcinată, ne-am gândit ce să facem – să mai stăm, să strângem bani, să fim mai pregătiţi. După care tot noi ne-am gândit că niciodată n-o să fim destul de pregătiţi şi n-o să avem destui bani, aşa că, dacă a dat Dumnezeu, să vină! Iar Alina îmi face surprize când mă iartă după ce mai… copilăresc şi eu. Iar Thea? Că e foarte frumoasă şi foarte-foarte deşteaptă.

Articol preluat din ediția de mai 2014 a revistei Femeia.

Autor: Irina Tudor Dumitrescu

Sursa foto: Vlad Stănescu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus