Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Whitney Houston a gafat la concertul din Marea Britanie

Whitney Houston a gafat la concertul din Marea Britanie

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Primul concert sustinut de Whitney Houston in Marea Britanie nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Cantareata si-a inceput spectacolul de la Birmingham cu doua piese de pe cel mai recent album al ei,”I Look To You”, insa ambele au fost marcate de probleme ale instalatiei de sunet.

In plus, Whitney parea confuza, pierzandu-si de cateva ori sirul ideilor in dialogul pe care a incercat sa-l poarte cu publicul, in pauzele dintre piese. Ea a interpretat 16 cantece, inclusiv clasicele „Saving All My Love For You”, „I Will Always Love You” si „I Wanna Dance With Somebody”, insa acestea nu au fost asemeni prestatiilor ei din trecut.

Whitney Houston, supranumita si The Voice (Vocea), trebuia sa isi lanseze turneul european prin concertul de la Paris, de saptamana trecuta, insa din cauza unor probleme respiratorii a trebuit sa isi amane primele patru spectacole. Artista a fost internata pentru scurt timp in Spitalul American din Neuilly, o suburbie a Parisului.

  • Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu Discuri de Platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus