Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Whitney Houston are din nou probleme cu drogurile

Whitney Houston are din nou probleme cu drogurile

Un articol publicat de tabloidul american National Enquirer a publicat declaratii ale unor apropiati ai lui Whitney Houston, care se tem ca artista s-a reapucat de droguri. Articolul sustine ca singura cale de a o mai salva pe diva de la dezastru este o noua internare intr-o sectie de dezintoxicare.

„Prieteni si rude ingrijorate o implora pe Whitney Houston sa se intoarca la dezintoxicare!” – asa incepe articolul din National Enquirer si continua citand diferite surse anonime, care sustin ca Whitney s-a intors la vechile obiceiuri. Apropiatii cantaretei se tem ca abuzul de droguri si de bauturi alcoolice va ajunge sa o ucida intr-un final. Aceleasi surse citate considera ca, daca va continua asa, cantareata nu va reusi sa isi finalizeze turneul mondial prin care isi promoveaza albumul de revenire, „I Look to You.” Unul dintre prietenii ei a declarat ca, in ultima vreme, diva este mereu „confuza si bulversata”.

In replica, avocatul lui Whitney Houston a emis o declaratie oficiala prin care dezminte acuzatiile din National Enquirer. El a afirmat ca artista nu se indreapta spre reabilitare, ci spre Paris, locul unde va avea urmatorul concert. De asemenea, a infirmat si zvonul legat de caderea cantaretei in culisele ultimului sau spectacol. Whitney Houston nu consuma droguri si nici nu se afla la dezintoxicare, ci se bucura de reactia pozitiva a publicului in cadrul concertelor sale.

Whitney Houston a folosit pentru mult timp substante interzise si bauturi alcoolice, mai ales in timpul casatoriei cu cantaretul Bobby Brown. Dupa divortul din 2006, ea a decis sa renunte la consumul de stupefiante si sa isi reia cariera. Astfel, in 2009 a inceput turneul de promovare al ultimului ei album, „I Look to You”. Desi au existat zvonuri legate de calitatea slaba a spectacolelor cantaretei, reprezentantii ei le-au dezmintit si pe acestea, la momentul aparitiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns