Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Whitney Houston – huiduita pe scena

Whitney Houston – huiduita pe scena

video_youtube

Concertul pe care Whitney Houston l-a sustinut in Australia, la Brisbane, s-a incheiat mai devreme pentru multi dintre fani, care au preferat sa plece, fiind nemultumiti de prestatia divei.

Revenita dupa sapte ani de pauza si o perioada indelungata de consum de droguri, Whitney Houston a parut obosita si dezorientata dupa numai doua melodii. Nu numai ca se oprea din cantat pentru a bea (apa?) si a se sterge de transpiratie, dar vocea ei a sunat atat de fals, incat multi spectatori au plecat de la concert. Mai mult chiar, pe la jumatatea show-ului, cantareata a disparut in culise timp de 20 de minute, lasandu-l pe fratele ei, Gary, sa intretina audienta.

Imediat, au inceput sa apara in presa insinuari cum ca Whitney s-a apucat din nou de droguri. Multe articole au criticat-o pentru gafaielile si notele false care in urma cu zece ani erau de neconceput in prestatiile ei. Promoter-ul turneului a sarit in apararea cantaretei, spunand ca intr-adevar spectacolul nu a fost de nota zece, dar ca trebuie luat in considerare faptul ca Whitney nu mai are 20 de ani, ci 46, si un spectacol in care trebuie sa cante si sa danseze timp de doua ore este epuizant.

  • Whitney Houston a avut probleme cu drogurile timp de 20 de ani, fapt care a determinat-o sa iasa din lumina reflectoarelor. Odata cu divortul de cantaretul Bobby Brown, cu care a avut o casnicie marcata de certuri, batai si consum de substante ilegale, artista a decis sa renunte la acel stil de viata si sa revina pe scena, in 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns