Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > William și Kate Middleton îi spun fiul lor, „Mica Maimuțică”

William și Kate Middleton îi spun fiul lor, „Mica Maimuțică”

Ducele de Cambridge a mărturisit, zâmbind și foarte înduioșat că fiul său este alintat de el și de mama sa Kate Middleton cu apelativul Mica Maimuțică.

The Christening Of Princess Charlotte Of CambridgeDeclarația care a făcut deliciul presei din Marea Britanie a fost făcută după încheierea primei zile ca pilot de ambulanță aeriană, job pe care prințul – al doilea în linia de moștenire a tronului Regatului Unit, l-a început de luni.

William a recunoscu că a avut emoții, dar a fost entuziasmat. „Este un fel de urmare firească a activității mele din timpul armatei, eu fiind specializat pe misiuni de căutare și salvare”, a mai spus el. „Fac cu plăcere ceea ce fac, ma bucur că sunt suficient de bine pregătit pentru a face această muncă și o fac cu implicare și dăruire”. Acesta a mai spus că acest jobn îi permite să stea suficient d emult timp și alaturi de soția sa, Kate Middleton și de cei doi copii ai săi. Ducele de Cambridge a mai spus că o admiră pe soția sa care este complet și total implicată în îngrijirea și creșterea celor doi copii. „Catherine a făcut o treabă uimitoare ca mamă, și eu sunt foarte mândru de ea, de George și Charlotte”, s-a confesat acesta.

Evident mândru de copii săi, așa cum este orice tată, William a spus că cele două luni care au trecut de la nașterea fiicei sale au fost pline de bucurie și, dar, în același timp, pline de responsabilitate în supravegherea și îngrijirea celor doi micuți. ”Totul se complică îndată de Geoge este prin preajma”, a spus prințul zâmbind cu subînțeles. „George este un fel de maimuțică. Nu degeaba îi spunem Mica Maimuțică. Este un copil plin de energie, curios, plin de idei…”, a completat Ducele de Cambridge.

N

Întrebat dacă s-augândit la al treilea copil, știut fiind faptul că Kate Middleton este cea care și-a dorit o familie numeroasă, Will a spus că nu se știe niciodață ce rezervă viitorul, dar pentru moment preocuparea lor o reprezintă cei doi copii de care sunt cei doi au grijă singuri ajutați de o singură bonă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Getty Images

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus