Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Woody Allen raspunde noilor acuzatii de abuz sexual

Woody Allen raspunde noilor acuzatii de abuz sexual

Noi detalii despre presupusele fapte ale lui Woody Allen au ajuns în atenţia publicului după ce Dylan Farrow, fiica sa adoptivă din căsătoria cu Mia Farrow, a adresat o scrisoare deschisă ziarului The New York Times. Tânăra de 28 de ani locuieşte sub o altă identitate în Florida şi s-a hotărât că este timpul să iasă în public şi să spună adevărul despre regizorul pe care toată lumea îl apreciază atât de mult.

Fragmente din scrisoarea sa au fost publicate în ziar şi integral pe blogul jurnalistului Nicholas Kristof. ”Faptul că a scăpat cu ceea ce a făcut m-a bântuit pe măsură ce am crescut. M-am simţit vinovată că i-am permis să fie în continuare în preajma altor fete” a scris Dylan.

Pentru o lungă perioadă de timp, atât cât pot să-mi amintesc, tatăl meu mi-a făcut lucruri care nu îmi plăceau. Aceste lucruri se întâmplau atât de des, ca o rutină şi  atât de abil ascunse de o mamă care m-ar fi protejat dacă ar fi ştiut, încât am ajuns să cred că erau ceva normal. Acest chin a fost întreţinut şi de Hollywood. Toţi, cu excepţia câtorva oameni, au fost indiferenţi la acuzaţiile împotriva lui. Multora le-a fost mai uşor să accepte ambiguitatea şi să spună că nimeni nu poate şti ce s-a întâmplat cu adevărat şi că nu era nimic în neregulă…pentru mine povestea este în alb şi negru pentru că am fost acolo. Mă gândesc că dacă nu o să vorbesc despre asta o să regret pe patul de moarte”, scrie Dylan.

Acuzaţiile au fost investigate de procurorul Frank S. Marco, care a renunţat la caz pentru că micuţa Dylan era mult prea fragilă atunci pentru a face faţă procesului.

Un reprezentant al lui Woody Allen a declarat pentru regizor că acuzaţiile sunt ”neadevărate şi ruşinoase”. Prima dată când au apărut în presă veştile, Allen a declarat că acuzaţiile sunt inventate de fosta sa soţie, Mia Farrow, în urma divorţului şi ca reacţie la aflarea veştii că el şi fiica adoptivă  a Miei, Soon-Yi, formează un cuplu.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus