Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Zvon cuplu nou: Charlize Theron si Sean Penn

Zvon cuplu nou: Charlize Theron si Sean Penn

Charlize Theron a fost surprinsa cinand impreuna cu Sean Penn intr-un restaurant din Santa Monica, potrivit In Touch Weekly. Intalnirea lor a dat nastere imediat la speculatii, dar pana acum cei doi actori nu au avut vreo reactie care sa clarifice situatia. Se stie insa ca actrita in varsta de 35 de ani si Sean Penn (50 de ani) sunt prieteni buni de ani de zile.

Dupa ce amandoi s-au despartit de jumatatile lor – Charlize de Stuart Townsend si Sean de Robin Wright – se pare ca fiecare a reprezentat pentru celalalt umarul pe care sa poata plange. „Sean a ajutat-o pe Charlize sa treaca peste momentul despartirii de Stuart”, a declarat un apropiat al lor, adaugand insa ca cei doi nu au o relatie, in ciuda faptului ca la cina au flirtat tot timpul unul cu celalalt.

Pe de alta parte, in mai 2010, Charlize Theron a fost fotografiata in timp ce il imbratisa si il saruta pe obraz pe Keanu Reeves, actorul cu care a jucat in filmele „Pact cu Diavolul” (1997) si „Idila de noiembrie” (2001). Cei doi au luat impreuna cina intr-un local din Beverly Hills, iar la despartire sa-u imbratisat si s-au sarutat pe obraz.

  • Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monster” (2004) si mai are in palmares filmele „Cu capul in nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) si „Hancock” (2009).
  • Sean Penn a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile din „Mystic River” (2003) si „Milk – Pretul curajului” (2009). In 2007, a debutat ca regizor, cu drama „Into the Wild”, foarte apreciata de critici.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus