Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Zvon cuplu nou: Jennifer Aniston si Jason Sudeikis

Zvon cuplu nou: Jennifer Aniston si Jason Sudeikis

Se zvoneste ca intre Jennifer Aniston si Jason Sudeikis, colegul ei de platou din filmul „The Bounty Hunter”, a inceput sa se infiripe o relatie de iubire. Surse anonime sustin ca cei doi au avut deja cateva intalniri secrete si ca ar vrea sa duca relatia la urmatorul nivel. Se pare ca actorii au devenit apropiati pentru ca Jennifer i-a fost alaturi lui Jason cand acesta s-a despartit de sotia lui, Kay Cannon. Insa relatia lor amoroasa a inceput abia dupa terminarea filmarilor si incheierea divortului.

O sursa a declarat pentru presa americana ca Jennifer si Jason discutau mult, ceea ce i-a facut sa se cunoasca mai bine. Intre intalniri, se pare ca actritei de 41 de ani a inceput sa-i fie dor de colegul ei, pe care il considera foarte haios si totodata o persoana discreta si de incredere.

Dupa despartirea de actorul Brad Pitt, cu care a avut una dintre cele mai mediatizate casnicii de la Hollywood, Jennifer Aniston a fost cuplata de presa cu mai toti actorii cu care s-a nimerit sa joace in filme. Intre ei se numara si Gerard Butler, alaturi de care actrita a jucat in comedia „The Bounty Hunter”. Insa cea mai cunoscuta dintre relatiile ei de dupa divort este cea cu muzicianul John Mayer, cu care s-a tot certat si impacat inainte sa puna punct definitiv relatiei.

Jason Sudeikis este un actor de comedie cunoscut peste Ocean, fiind apreciat mai ales pentru prestatiile lui din spectacolul de televiziune Saturday Night Live.

  • UPDATE: Intr-un final, reprezentantii actritei au negat zvonurile din presa, catalogandu-le ca fiind false.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus