Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Zvon cuplu nou: Keanu Reeves si Charlize Theron

Zvon cuplu nou: Keanu Reeves si Charlize Theron

Zvonuri despre o posibila relatie amoroasa intre Keanu Reeves si Charlize Theron au inceput sa se raspandeasca rapid, dupa ce actorii au fost vazuti cinand la restaurantul Boucheron, din Beverly Hills. La plecare, au fost fotografiati imbratisandu-se si sarutandu-se pe obraz, inainte ca Charlize sa se urce in masina. O poza cu ei a fost publicata pe site-ul perezhilton.com si un filmulet pe justjared.com. Un martor a declarat pentru HollywoodLife.com: „Keanu si Charlize s-au distrat de minune. Radeau zgomotos si pareau absorbiti in conversatie”.

Charlize Theron si Keanu Reeves se cunosc de cand au format un cuplu casatorit in filmul „Avocatul diavolului”, din 1997, iar in 2001, au fost din dou impreuna, pe ecran, in drama romantica „Sweet November”. Actrita de 34 de ani s-a despartit de Stuart Townsend, in ianuarie 2009, dupa o relatie de noua ani. In ultima vreme, s-a scris in presa ca ar avea o relatie cu Jeremy Renner, actorul din „The Hurt Locker”, cu care a ajucat in filmul „North County”, din 2005.

Keanu Reeves are o istorie amoroasa tragica. Iubita lui, Jennifer Syme, a murit intr-un accident de masina in 2001, dupa ce cu doi ani in urma nascuse o fetita moarta. In 2009, actorul de 45 de ani a avut o relatie scurta cu actrita Parker Posey.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus