Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Vedetele cu cele mai mari incasari in 2010

Vedetele cu cele mai mari incasari in 2010

Potrivit unui clasament realizat de revista Vanity Fair, regizorul James Cameron ocupa prima pozitie in topul vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari incasari din 2010. Veniturile obtinute anul trecut de cineastul canadian se ridica la 257 de milioane de dolari, bani obtinuti in calitate de regizor si producator al „Avatar”, filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei (2,8 miliarde de dolari).

Pe locul al doilea s-a clasat actorul Johnny Depp, cu incasari de 100 de milioane de dolari in 2010. Depp este actorul cu cele mai mari incasari din acest top, fiind platit cu 40 de milioane de dolari pentru rolul Palarierului Nebun din animatia 3D „Alice in Tara Minunilor”, film care a avut incasari de peste 1 miliard de dolari. Podiumul este completat de renumitul cineast american Steven Spielberg, ale carui venituri din 2010 au fost de 80 de milioane de dolari.

Pe locurile urmatoare s-au clasat: regizorul Christopher Nolan (71,5 milioane de dolari), actorul Leonardo DiCaprio (62 milioane de dolari), actorul Tim Burton (53 milioane), actorul Adam Sandler (50 milioane), regizorul si scenaristul Todd Phillips (34 milioane), actorul Taylor Lautner (33,5 milioane) si actorul Robert Downey Jr. (31,5 milioane dolari).

De remarcat este faptul ca Taylor Lautner i-a devansat in acest top pe colegii sai din franciza „Amurg”, Kristen Stewart si Robert Pattinson, clasati pe locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea, cu venituri in 2010 de 28,5 milioane de dolari, respectiv 27,5 milioane. De altfel, Kristen Stewart este actrita cel mai bine plasata in clasamentul Vanity Fair.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus