Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Viata asa cum e ea

Viata asa cum e ea

video_youtube

In comedia romantica „Viata asa cum e ea,” Holly (Katherine Heigl) este proprietara unui local de succes, iar Eric (Josh Duhamel) realizeaza transmisiuni sportive la televiziune. Dupa o prima intalnire esuata, cei doi nu mai au in comun decat faptul ca se detesta reciproc si ca isi iubesc fina, pe mica Sophie. Dar in momentul in care devin singurele rude in viata ale lui Sophie, Holly si Messer trebuie sa ingroape securea razboiului. In incercarea lor de a-si satisface ambitiile profesionale si de a-si continua viata sociala, cei doi trebuie sa faca pace, deoarece sunt nevoiti sa traiasca sub acelasi acoperis.

„Acesti doi oameni sunt azvarliti intr-o situatie imposibila, dar trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor si sa faca ceea ce trebuie”, a spus Katherine Heigl despre cele doua personaje ale filmului. „Pentru a realiza aceste lucruri insa, ei trebuie sa-si cam sacrifice visele personale”.

Josh Duhamel, care-i da replica lui Katherine Heigl in rolul lui Messer, adauga: „Amandoi o iubesc pe fetita si se simt obligati macar sa incerce sa respecte dorinta prietenilor lor, chiar daca vietile lor se indreapta pe cai complet diferite si chiar daca nu se plac de loc”.

„Viata asa cum e ea” este un film regizat de Greg Berlanti dupa un scenariu al debutantilor Ian Deitchman si Kristin Rusk Robinson. In film joaca Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks si Hayes MacArthur.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus