Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Videoclip nou: Katy Perry – California Gurls

Videoclip nou: Katy Perry – California Gurls

video_youtube

Intr-un peisaj plin de dulciuri si bunatati care mai de care mai apetisante, Katy Perry ne avertizeaza ca acest videoclip „trebuie vizionat atunci cand ai ceva de mancat”. „Tot ceea ce se vede in videoclip este comestibil”, a declarat cantareata pentru postul de muzica MTV.

In videoclipul „California gurls”, Katy Perry se afla in „Candyfornia” – joc de cuvinte intre candy (dulciuri) si California – o lume a dulciurilor unde cantareata si aliatele ei se lupta cu frisca cu Snoop Dog si cu armata lui de ursuleti gumati. „N-am vrut sa mergem pe o plaja, sa facem o petrecere si sa filmam acolo un videoclip, ci ne-am gandit sa punem fetele din California intr-o lume diferita”, a spus Kary Perry.

Videoclipul este regizat de Mathew Cullen si ii prezinta pe Katy Perry si Snoop Dog ca fiind personajele unor jocuri cu decoruri in stil „Charlie and the Chocolate Factory” sau „Alice in Wonderland”.

„Candy Land era unul dintre jocurile mele preferate atunci cand eram copil”, a declarat rapperul Snoop Dog. „Imi place sa readuc in scena acele momente pure din copilarie, dar dandu-le o turnura mai obraznica”.

  • Piesa „Candy gurls” este inclusa pe viitorul album al lui Katy Perry, „Teenage dream”, care va fi lansat in SUA la sfarsitul lui august 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus