Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Videoclip nou: Kylie Minogue – All the lovers

Videoclip nou: Kylie Minogue – All the lovers

video_youtube

Videoclipul piesei „All the lovers” de pe noul album semnat Kylie Minogue este foarte senzual si provocator – la limita pornografiei, ar zice unii. Regizat de Joseph Khan, „All the lovers” poate fi considerat un videoclip inedit, desi seamana destul de mult cu un alt videoclip al lui Kylie, „Slow”.

Atunci, miniona artista era inconjurata de oameni in costume de baie intinsi la soare langa o piscina; acum, in „All the lovers”, mai multe cupluri se dezbraca in plina strada pana raman in lenjerie intima, se saruta pasional si fac o piramida umana in varful careia se regaseste – surpriza! – Kylie!

Videoclipul a fost filmat langa Muzeul de Arta Contemporana din Los Angeles. Strazile din jur au fost toate inconjurate de oameni, iar piramida finala s-a inaltat pana la nivelul unui bloc, sute de oameni participand la formarea ei.

„Melodia a fost una dintre ultimele piese scrise pentru acest album”, a declarat Kylie Minogue. „In timp ce inregistram piesa, mi-am dat seama ca aceasta trebuie sa fie primul single de pe album, deoarece surprinde cel mai bine toata euforia caracteristica albumului. Imi da fiori cand o ascult si abia astept sa aud parerea publicului despre ea”, a adaugat cantareata australiana.

  • „All the lovers” este primul single extras de pe albumul „Aphrodite”, care va fi lansat pe 5 iulie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus