Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Videoclip nou: Maroon 5 – Misery

Videoclip nou: Maroon 5 – Misery

video_youtube

Daca iti era dor de un single Maroon 5, baietii din Los Angeles sunt din nou prezenti pe scena muzicala cu piesa „Misery” pentru care au filmat un videoclip plin de umor. In regia lui Joseph Kahn – care a lucrat cu artisti precum Black Eyed Peas, Katy Perry si U2 – noul videoclip Maroon 5 imbina dragostea si pasiunea cu violenta si umorul.

Solistul trupei, Adam Levine, formeaza un cuplu alaturi de iubita lui din viata reala, fotomodelul rus Anne Vyalitsyna. In loc sa joace rolul unei perechi tipice si romantice, ei sunt un cuplu neconventional, care imbina pasiunea cu bataia.

„Este vorba despre energia sexuala dintre doua persoane – o femeie si un barbat. Desi este ceva comun pentru un videoclip, in piesa noastra fata este cea care preia controlul, ma domina si incearca sa ma omoare”, a declarat Adam Levine pentru postul muzical MTV.

Dupa lansarea albumului „It won’t be soon before long”, in 2008, trupa Maroon 5 a luat o pauza de aproape trei ani. „Ne intoarcem la ceea ce ne-am propus inca de la inceput, ca trupa, si am avut noroc ca nu am deviat foarte mult pana sa realizam acest lucru”, a declarat Adam Levine pentru revista Rolling Stone.

  • Piesa „Misery” face parte de pe cel de-al treilea album al trupei Maroon 5, „Hands all over”, care va avea lansarea la sfarsitul lunii septembrie 2010. Albumul trateaza incercarile disperate ale unui barbat in lupta de a cuceri o femeie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus