Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Videoclip nou: Shakira – Waka Waka (imnul FIFA 2010)

Videoclip nou: Shakira – Waka Waka (imnul FIFA 2010)

video_youtube

„Waka waka (This time for Africa)” este imnul din acest an al Campionatului Mondial de Fotbal, iar Shakira este vocea aleasa pentru a-l canta.

Competitia, care incepe pe 11 iunie 2010, va avea loc in Africa de Sud, motiv pentru care piesa este realizata in colaborare cu trupa sud-africana Freshlyground.

Videoclipul imnului FIFA 2010 contine imagini cu fotbalisti celebri, de la Lionel Messi, Dani Alves si Rafa Marquez, la Gerard Pique si Frank Lampard. Imaginile de pe terenul de fotbal sunt combinate cu secventele de dans original al Shakirei.

Cantareata columbiana a declarat despre imn: „Campionatul mondial reprezinta un miracol al entuziasmului global, conectand fiecare tara, rasa si religie in jurul aceleiasi pasiuni. Reprezinta un eveniment care are puterea de a uni si a integra. Despre aceste lucruri este vorba in cantec”.

  • Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud se va desfasura in perioada 11 iunie – 11 iulie 2010. Campioana ultimei editii, de acum patru ani, este echipa Italiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus