Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Videoclipul Romaniei la Eurovision 2010

Videoclipul Romaniei la Eurovision 2010

video_youtube

Videoclipul „Playing With Fire”, piesa interpretata de Paula Seling si Ovi care va reprezenta Romania la concursul Eurovision de la Oslo, a fost lansat pe site-ul oficial Eurovision. Videoclipul este o coproductie Adevarul Holding si TVR, regia fiind semnata de Mihnea de Vries, producator executiv fiind Eduard Schneider si Casa de productie Scheider Productions Romania.

Actiunea se desfasoara in viitor, tema piesei pornind de la cearta unui cuplu care se transfera in spatiul virtual, intr-un joc in care Paula si Ovi concureaza pe diverse planuri. Astfel, ei devin diverse persoanje precum piloti, luptatori de gherila urbana, dansatori si roboti.

La realizarea videoclipului „Playing With Fire” s-au folosit efecte speciale de ultima generatie, in premiera pentru Romania. Este vorba de tehnologia „motion capture” – costume speciale cu senzori, similare cu cele folosite la realizarea celebrului film „Avatar”. Prin intermediul acestor costume speciale, se transpun miscarile unui personaj real (om) pe un personaj 3D (generat tridimensional pe calculator). Pentru vizionarea acestui videoclip nu este nevoie de ochelari 3D.

Filmarile au fost facute in Romania si Austria, la realizarea videoclipului fiind implicate aproximativ 60 de persoane.

Comments

comments

Lasă un răspuns