Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Vino si tu la Liberty Parade!

Vino si tu la Liberty Parade!

„Music Is Driving Me Crazy”, realizat de Optik si Aktiv, este imnul oficial al editiei Liberty Parade de anul acesta. De 8 ani, evenimentul pune in miscare mai bine de 50.000 de oameni.

Muzica este cea care umple plaja dintre Venus si Saturn, plaja Liberty Parade Arena. Muzica este cea care face trei camioane gigant sa blocheze statiunile de la Marea Neagra in cea mai vie, vesela si mai colorata parada din cate s-au facut vreodata in Romania.

Pe 28 iulie, plaja Liberty Parade Arena este pregatita sa se umple din nou. 14 DJ romani si 2 DJ straini, 3 camioane Iveco Stralis impresionante, o noua inovatie tehnica la capitolul scena, sunet si lumini, si o mare intreaga de oameni – sunt pregatite sa faca din 28 iulie noaptea pe care sa ti-o amintesti tot anul.

Liberty Parade Arena isi va deschide portile la ora 19.00. Caravana va pleca din statiunea Olimp in jurul orei 17.00 si va fi animata de DJ-ii Magik, Dew Blu, Robert, Cristi Stanciu, Rhay, Vlad Oltean, Vica, Andi, Popoviciu, Raiul, Optik, Allen, Rosario Internullo si, nu in ultimul rand, de cei doi invitati speciali ai acestei editii, DJ Brian Cross (foto) si Robbie Rivera.

  • Site oficial: www.libertyparade.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus