Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Vintage T-Shirts

Vintage T-Shirts

Cu doar cateva litere sau o imagine simpla, tricoul poate deveni un panou personal. Pornind de la statutul de maiou standard al armatei SUA, de la mijlocul anilor 1970, tricoul a evoluat, ajungand ca in zilele noastre sa fie un mijloc de auto-exprimare si de individualism.

Gusturi muzicale, inclinatii politice, filme sau emisiuni TV preferate, destinatie de vacanta si preferinta de brand – totul pe un „T”. De la Do It Yourself la mass-market, tricoul imprimat a fost imbratisat de designeri de moda si artisti, street culture si corporatii de brand-building. Totusi, forma de baza si functia sunt neschimbate.

  • Click AICI pentru a rasfoi albumul
  • Pentru comenzi online, click AICI.

Acest articol vestimentar de chintesenta americana – cel mai bine asociat cu o pereche de blugi albastri – ramane cea mai simpla si mai directa cale de a exprima idealuri si loialitati, simtul umorului si pasiunile culturale.

Cartea „Vintage T-Shirts” reuneste peste 650 de tricouri clasice care nu sunt doar artefacte nostalgice, selectate din colectia lui Patrick si Marc Guetta, proprietari ai World of Vintage T-Shirts de pe Melrose Avenue, din Los Angeles. Textul albumului ii apartine lui Allison A. Nieder.

Comments

comments

Sus