Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Vis implinit – Burlesque

Vis implinit – Burlesque

video_youtube

„Burlesque” („Vis implinit”) ne ofera o poveste menuritoare despre aspiratii implinite in lumea showbiz-ului. Este o piatra de hotar pentru divertismentul live, un film care da o noua culoare si imagine filmului de divertisment. Ali (Christina Aguilera), o fata cu o voce senzationala, dintr-un mic orasel de provincie, isi doreste cu ardoare ca idealurile ei sa se implineasca si nu poate concepe ca ele sa ramane doar niste vise.

Lasand in urma greutatile trecutului, Ali pleaca la Los Angeles, capitala divertismentului, unde nimereste la Burlesque Lounge, un local maiestuos, dar neglijat, care gazduieste un spectacol reusit de revista. Ea reuseste sa se angajeze ca ospatarita, convingand-o cu vorbe dulci pe Tess (Cher), patroana clubului, creatoare de staruri, ea insasi vedeta. Vazand in fiecare seara spectacolele de varieteu, Ali devine un burete care soarbe din priviri si invata pe dinafara toate numerele de la Burlesque. Costumele sumare si coregrafia indrazneata o vrajesc pe tanara inocenta. Ali crede cu tarie ca e facuta pentru scena de cabaret, asa ca isi jura ca intr-o zi se va sui pe scena si va canta.

Dar mai intai ea trebuie sa faca slalom printre angajatii localului, cu care are relatii mai bune sau mai rele. Se imprieteneste cu o dansatoare (Julianne Hough), e dusmanita de o interpreta geloasa (Kristen Bell) si castiga afectiunea lui Jack (Cam Gigandet), un barman chipes care o gazduieste temporar in apartamentul lui. Pe masura ce steaua lui Ali straluceste tot mai mult, menirea clubului Burlesque devine evidenta: el incanta, fascineaza si implineste visuri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus