Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Vivienne Westwood creeaza un model exclusiv de rochie pentru Campania globala Marie Claire

Vivienne Westwood creeaza un model exclusiv de rochie pentru Campania globala Marie Claire


Pentru prima data in istorie, un designer renumit in toata lumea (Vivienne Westwood) si o revista internationala de moda (Marie Claire) si-au unit fortele pentru a lansa un proiect mondial captivant menit, pe de o parte, sa ii faca pe oameni sa constientizeze efectele despaduririlor, iar, pe de alta parte, sa influenteze tendinta actuala de reciclare a hainelor.

Vivienne Westwood a conceput o rochie-tricou in editie limitata, in exclusivitate pentru cititoarele din toata lumea ale revistei Marie Claire. Castigurile din vanzarile acestei rochii vor fi destinate sprijinirii triburilor din padurile din Bangladesh, a caror existenta este amenintata de despaduriri.

Aceasta colaborare globala combina vanzarea acestei rochii cu o sectiune speciala a revistei dedicata padurii tropicale, sectiune in care Vivienne Westwood este guest editor. Acest proiect special va fi publicat in 24 editii ale revistei Marie Claire, incepand din mai 2011.

Pentru a realiza si a vinde online aceasta rochie, Marie Claire si Vivienne Westwood au incheiat un parteneriat cu organizatia de comert echitabil People Tree.

Comments

comments

Lasă un răspuns