Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Vrei sa te insori cu mine?

Vrei sa te insori cu mine?

Sandra Bullock si Ryan Reynolds fac o echipa grozava in aceasta comedie romantica. Ea o interpreteaza pe Margaret Tate, o sefa nesuferita, iar el este Andrew Paxton, asistentul personal caruia ea ii face zile fripte. Andrew vrea doar sa avanseze si de aceea suporta cu stoicism pretentiile ei, unele chiar absurde.

Situatia se complica radical in momentul in care Margaret afla ca este pe punctul de a-si pierde serviciul din cauza faptului ca este canadianca si urmeaza sa fie deportata. In mijlocul discutiei cu mai-marii companiei, apare Andrew, iar sefa profita de ocazie si isi anunta casatorie, fara sa fi avut vreodata o relatie cat de cat apropiata cu asistentul ei.

In schimbul avansarii, el accepta sa o duca pe Margaret la el acasa, sa-i cunoasca familia si sa se casatoreasca din interes. In Alaska, la rudele lui Andrew, se isca o serie de evenimente-surpriza, deosebit de comice, mai ales ca ei trebuie sa para un cuplu care se iubeste la nebunie.

In „Vrei sa te insori cu mine” („The Proposal”), apare si Anne Fletcher, regizoarea filmului, iar din coloana sonora nu lipseste hitul lui Katy Perry, „Hot & cold”.

  • Premiera in Romania: 14 august 2009.
  • Site oficial: www.theproposalmovie.co.uk.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus