Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Waking Up – noul album OneRepublic

Waking Up – noul album OneRepublic

In 2007, trupa OneRepublic a devenit celebra cu albumul de debut „Dreaming Out Loud”, care a inclus hituri ca „Apologize” si „Stop and Stare” si a atins vanzari de aproape doua milioane de exemplare. Acum, baietii din Denver revin cu un album nou, „Waking Up”, care se va lansa pe 17 noiembrie 2009. Primul single, „All The Right Moves”, va avea premiera in 22 septembrie. Turneul de promovare va debuta in septembrie 2009. In SUA, trupa va concerta alaturi de Rob Thomas, iar in Marea Britanie alaturi de James Morrison.

  • Site oficial: www.onerepublic.net

Cei cinci membri OneRepublic au inregistrat noul album in orasul lor natal, Denver. Solistul Ryan Tedder este si unul dintre cei mai cunoscuti compozitori ai momentului, el compunand piese pentru artisti precum Beyonce, Leona Lewis, Jennifer Lopez, Rihanna, Natasha Bedingfield si Carrie Underwood. A fost de la sine inteles ca el sa va ocupa si de productia noului album OneRepublic.

Pe langa succesul din SUA, Tedder & co. au fost rasplatiti cu discul de aur in doisprezece tari. Au cantat pe scena alaturi de Muse, The Verve si Lenny Kravitz si au fost la nominalizati la un premiu Grammy.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus