Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > White Lies – To lose my life

White Lies – To lose my life

White Lies sunt de-abia la primul album, iar presa de specialitate ii considera deja urmasii celor de la Joy Division. Numiti initial Fear of Flying, Harry McVeigh (voce si chitara), Charles Cave (bass) si Jack Lawrence-Brown (tobe), au schimbat denumirea trupei in White Lies, la sfarsitul anului 2007.

White Lies incearca o abordare romantico-depresiva a rockului alternativ, intr-o perioada in care sunetele pop inspirate de muzica anilor ’80 par sa domine piata muzicala internationala.

Site oficial: www.whitelies.com

Albumul de debut, „To Lose My Life Or Lose My Love”, a aparut in ianuarie 2009 si contine 10 piese despre moarte si dragoste, armonizate de un sound post-punk. Primul single lansat a fost „Death” si succesul lui a propulsat albumul pe prima pozitie a topurilor britanice.

Desi isi face simtita prezenta in fiecare piesa, moartea nu transforma albumul intr-o poezie mortuara. Ba mai mult, ai impresia ca asculti de fapt o epopee post-punk care aduce un omagiu finalului vietii, final pe care nu trebuie sa-l privesti cu frica, ci cu o oarecare relaxare involuntara.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus