Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Women for Women Fashion&Lifestyle Fair isi deschide portile pentru cea de-a doua editie

Women for Women Fashion&Lifestyle Fair isi deschide portile pentru cea de-a doua editie

 

Duminica, 3 martie, sunteti invitati la Casa Universitarilor din Capitala sa condimentati primavara cu frumos, la cea de-a doua editie a targului Women for Women Fashion&Lifestyle Fair, “Savoir Vivre” Edition.
 
W4W este un targ de lifestyle care celebreaza femeia in forma ei pura, drept urmare prin editia "Savoir Vivre" va propunem o incursiune in timp a valorilor si frumosului, urmarind evolutia femeii din perioada interbelica pana la femeia emancipata din ziua de azi. Ne vor fi alaturi Monica Tatoiu, Valentina Pelinel si Dana Rogoz, trei femei cu atitudine de la care ne vom putea inspira pe tot parcursul zilei.
 
In cadrul targului veti avea parte de foarte multe surprize, una dintre ele fiind "Pin-Up Blogger’s Parade". Despre ce e vorba? Le-am provocat pe cele mai cool bloggerite pe fashion din Romania sa treaca de la front-row-ul cu care erau obisnuite la propriul runway si sa ne prezinte, cat pot de bine, propriul lor stil intr-un mod cat mai curajos si nonconformist.
 
Cand:
3 martie
Unde:
Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46)
 
Peste 50 de expozanti va asteapta la targ:
Vintage
Tineri designeri
Cosmetice&Bio
Accesorii
Pantofi&Genti
Reclame Vechi Romanesti

Ne vor face ziua mai frumoasa:
 
Pin-Up Bloggers’ Parade
Impletituri gratuite
Demonstratie de hairstyling
Fotografii pe magneti
Recital la pian
Tombola
 
Intrare:
 
10 lei
 
Asa cum v-am obisnuit si la prima editie, banii care se vor strange din biletele de intrare vor fi folositi pentru o cauza sociala. Astfel, dorim sa atragem atentia publicului larg asupra locatiei ce gazduieste pentru a doua oara evenimentul, Casa Universitarilor, monument istoric si patrimoniu cultural demult uitat. Incasarile din taxa de intrare, vor fi investite, de data aceasta, in panouri ce reproduc imagini din perioada interbelica si care vor fi expuse in fata Casei Universitarilor pentru a ajuta la valorificarea cladirii aflata acum in stare de degradare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus