Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > X Factor sau Vocea României – tu la care dintre ele te uiți?

X Factor sau Vocea României – tu la care dintre ele te uiți?

X factor sau Vocea României

Două formate internaționale de succes. Două emisiuni muzicale care-și propun să lanseze și să relanseze talente. Două show-uri care se bat pentru audiențe pe același tronson orar (o idee proastă, dacă e să mă întrebați pe mine, pentru că eu le-aș fi urmărit pe ambele în direct, nu simțeam nevoia unui război între ele).

Datorită lor, auzim astăzi, la radio, voci bune și piese de pus pe repeat. Feli Donose și Nicoleta Nucă, asta ca să dau câte un exemplu din ambele tabere, au ajuns cunoscute în urma participării la Vocea Românei, respectiv X Factor.

Ție care dintre emisiuni îți place mai mult? Ce juriu ți se pare amuzant și ce juriu ți se pare enervant? Care e formatul care te ține în priză până la sfârșit?

Dau eu tonul cu părerea mea, extrem de subiectivă, bineînțeles: după câteva sezoane în care Vocea României mi s-a părut mai „urmăribilă”, acum prefer să urmăresc în direct X Factor, mi se pare un show mai viu, concentrat pe ceea ce se întâmplă pe scenă, nu pe ifosele și teatrul jucat de membrii juriului.

Tu ce crezi, ce alegi? X Factor sau Vocea României?

Text: Alina Grozea

Foto: Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus