Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > X-tina si Campari – un cocktail sofisticat

X-tina si Campari – un cocktail sofisticat

Campari este una dintre cele mai apreciate bauturi-aperitiv din lume. Este distribuita in peste 190 de tari si detine pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase in Brazilia si Italia. O dovada in plus: Christina Aguilera a ales Campari pentru ultimul ei videoclip, „Candyman”.

Campari se asorteaza perfect cu videoclipul energic care aduce in prim plan atmosfera exuberanta si stilul sexy bombastic din SUA anilor ’40. Christina se metamorfozeaza intr-o diva vintage autentica, intruchipand nu mai putin de cinci „pin-up girls” si un intreg cor format dintr-o blonda, o bruneta si o roscata.

  • Videoclipul piesei „Candyman” a fost regizat de Christina Aguilera impreuna cu Matthew Rolston, regizor si fotograf care a lucrat adesea cu Campari, cel mai recent proiect fiind reclama „Hotel Campari”, ce o are ca protagonista pe actrita Salma Hayek.
  • „Candyman” este al treilea single de pe „Back to basics”, albumul dublu al X-tinei, care ne poarta inapoi in timp la corul „Andrew Sisters” si boogie-woogie. Primul disc te cufunda in melodicitatea scolii vechi de jazz, blues si soul, pe cand cel de-al doilea este mai intim si personal.

Comments

comments

Lasă un răspuns