Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Xonia – cea mai difuzata artista in 2010 la radiourile din Romania

Xonia – cea mai difuzata artista in 2010 la radiourile din Romania

Conform Mediaforest, „My Beautiful One” s-a clasat pe locul intai in topul celor mai ascultate piese la radio ale anului 2010 cu peste 3,6 milioane de ascultari. Piesa de pe locul doi se afla la o distanta de peste jumatate de milion de ascultari.

Acest top este calculat folosind difuzarile unei piese si numarul de ascultatori al posturilor de radio (Europa FM, Kiss FM, Magic FM, National FM, PRO FM, Radio 21, RRA, Radio Zu, Info PRO), in perioada 1 ianuarie 2010 – 31 decembrie 2010.

Locul 1 revine piesei „My Beautiful One”, o compozitie Deepcentral interpretata de Xonia. Piesa lansata in aprilie 2010 a luat cu asalt topurile de radio, ajungand foarte repede pe primele locuri ale clasamentelor de gen. Xonia devine astfel lider incontestabil al anului 2010 in randul solistelor pop difuzate in Romania.

Xonia este un artist descoperit de catre Star Management in 2008, iar colaborarea cu Deepcentral incepe in 2009, cand artista lanseaza primul ei single „Someone To Love You”. In toamna aceluiasi an, urmeaza cel de-al doilea single, „Take The Lead”, o productie Mihai Ogasanu, care regizeaza si clipul acestei piese.

La inceputul lunii februarie 2011, Xonia lanseaza un nou single, „Hold On”, produs in colaborare cu aceeasi Deepcentral. Piesa, lansata initial pe internet, este inclusa deja in playlistul celor mai importante posturi de radio din Romania, anuntandu-se ca unul dintre hiturile anului 2011.

  • „My Beautiful One”, alaturi de „Take The Lead” si „Hold On”, este o productie Universal Music Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus