Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Yeah Yeah Yeahs – It’s Blitz!

Yeah Yeah Yeahs – It’s Blitz!

Yeah Yeah Yeahs, trio-ul punk din New York, se intoarce dupa trei ani de pauza cu un album specific stilului art-punk care l-a consacrat. „It’s Blitz!” este un album puternic si zgomotos, dar melodios in acelasi timp. Critica de specialitate il considera ca fiind cel mai bun album al trupei si una dintre revelatiile anului 2009 in materie de muzica alternativa.

Daca primele doua albume, „Fever to tell” (2003) si „Show your bones” (2006), au avut un real succes pe piata americana, asteptarile pentru cel de-al treilea album au fost si mai mari, cei trei artisti dorind ca si publicul europeana sa reactioneze la fel de pozitiv la muzica lor.

Site oficial: www.yeahyeahyeahs.com

Karen O, Nick Zinner si Brian Chase au introdus elemente electro-disco in orchestratiile celor zece piese ale albumului „Its’ Blitz!”, pentru a le da un aer contemporan specific scenei muzicale din New York, orasul in care s-a format trupa Yeah Yeah Yeahs.

„Zero”, piesa de promovare a albumului, aduce in prim plan un sound cu influente electro care, suprapuse peste acordurile de chitara, creeaza un prim single care va ramane in atentia fanilor ca un moment de razvratire impotriva standardelor impuse abuziv asupra acceptarii de sine, asa cum reiese si din versuri.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus