Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Zile răcoritoare de vară cu Activia de Băut

Zile răcoritoare de vară cu Activia de Băut

Indiferent cum ţi-o imaginezi, vara asta te vei simţi bine cu Activia de Băut! Oricare ar fi varianta preferată: natur, cu fructe gustoase ori noile sortimente light cu zmeură sau cu ananas şi mandarină, Activia este băutura perfectă de vară. Disponibilă într-un ambalaj elegant şi practic, Activia de Băut este răcoritoare şi uşor de consumat, oriunde şi oricând: pe stradă, în parc, la plajă, la birou sau acasă.

 
Mai mult decât atât, anul acesta, Activia de Băut nu doar te va răcori în zilele toride, dar te va ajuta să îţi defineşti garderoba de concediu.
 
În perioada 21 mai – 31 august 2013, Activia, cea mai cumpărată marcă de iaurt din România, lansează competiţia “Vara Activia”. Cum? Nimic mai simplu!
 
1.Răcoreşte-te cu oricare dintre variantele Activia de Băut: natur, cu fructe sau noile sortimente Activia Light de Băut cu zmeură sau cu ananas şi mandarină
 
2.Creează-ţi propriul costum de baie în aplicaţia de pe pagina de Facebook Activia – mai exact, alege un top şi combină-l cu un slip, în funcţie de silueta şi preferinţele tale
 
3.Deschide-ţi cont prin înscrierea codului de bon fiscal în aplicaţia de Facebook de pe pagina Activia  
 
… şi vara asta poţi câştiga, în fiecare zi, prin tragere la sorţi, un costum de baie sloggi, by Triumph. Cu cât cumperi mai multe produse şi introduci mai multe coduri, cu atât vei avea mai multe şanse. 
 
În plus, pentru fiecare 30 produse înscrise în aplicaţie, câştigi un premiu de vară garantat. Activia oferă vara asta 103 costume de baie sloggi şi sute de brăţări Malvensky, premii garantate.
Mai multe detalii despre competiţie găseşti pe www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.
 
Şi nu uita, când burtica ta e fericită şi vara e mai frumoasă!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus