Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Ziua portilor deschise la cinema The Light

Ziua portilor deschise la cinema The Light

Primul cinematograf digital din Europa, The Light, se va deschide la Bucuresti, in noul mall Liberty Center, pe 30 octombrie. In aceasta zi, publicul va avea acces in toate salile: „Salile vor fi deschise publicului, iar pe ecrane vom avea proiectii digitale care vor arata spectatorilor care sunt atuurile tehnologiei digitale in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului”, a declarat John Sullivan, partener The Light.

Proiectiile propriu-zise de filme vor incepe pe 31 octombrie. The Light este un complex care cuprinde 7 sali de cinema, un caffe-bar ultra-modern, spatii de tip lounge si 2 sali de conferinte. Salile de cinema sunt dotate cu echipamente integral digitale si au fost concepute in asa fel incat, indiferent de locul pe care il ai in sala, sa ai parte de cea mai buna vizionare. Cafeneaua, barul si spatiile de relaxare, inclusiv numeroasele separeuri prevazute cu plasme, iti ofera posibilitatea sa petreci aici momente placute de relaxare.

In primele saptamani, The Light a pregatit o oferta speciala de filme in proiectie digitala sau 3D, cum ar fi „Hellboy II”, „Eagle Eye”, „Pineapple Express”, „Death Race”, „Kung Fu Panda”, „Wanted”, dar si o premiera in exclusivitate pentru Romania, care va fi anuntata in curand.

Cnematograful The Light va implementa o politica inovatoare in privinta pretului biletelor. Vor avea loc promotii pentru familiile cu copii, dar si promotii pentru cei care, dupa ce au vizionat un film, vor dori sa revina si la altele. De exemplu, familile cu 2 sau 3 copii vor avea reduceri de pana la 40% la costul total al biletelor. De asemenea, The Light este primul cinematograf din Romania unde spectatorii vor putea cumpara bilete online, accesand www.thelightcinemas.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus