Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Amanunte nespuse despre rochia de mireasa a lui Kate Middleton

Amanunte nespuse despre rochia de mireasa a lui Kate Middleton

Mai bine mai târziu decât niciodată! Deşi căsătoria lui Kate Middleton cu Prinţul William a avut loc cu mai bine de trei ani în urmă, până acum nu au apărut nici un fel de detalii despre rochia de mireasă purtată de prinţesă, rochie produsă de casa Alexander McQueen, de designerul Sarah Burton. Dar, recent, într-un interviu publicat de New York Times, Sarah Burto vorbeşte despre perioada în care a realizat rochia de mireasă a secolului şi despre relaţia ei cu Kate Middleton.

"Trăim într-o cultură obsedată de faimă, de detalii, de comentarii din culise, trăim într-o lume unde intimitatea este o virtute, iar relaţiile private nu sunt deloc respectate. Unii au speculat că mi-a fost interzis să fac comentarii. Greşit! Pur şi simplu nu am vrut să comentez experienţa şi relaţia cu Ducesa de Cambridge care a fost una cu totul şi cu totul specială", a povestit Sarah Burton.

"Mi-a plăcut să fac rochia, am adaptat ideile mele pentru a se potrivi perfect persoanei şi ocaziei pentru care era destinată rochia, dar totul a fost un fapt extrem de intim, în cadrul unui proiect minunat care a dus la o relaţie de prietenie plăcută, sinceră şi caldă. Am colaborat cu Kate Middleton, este o femeie inteligentă, cu imaginaţie, o femeie cu instincte bune, iar relaţia cu ea şi colaborarea pentru a face o rochie de mireasă memorabilă a fost cel mai natural lucru din lume. Eu am fost onorată să accept această provocare şi sunt mândă de rezultat, dar mai ales de faptul că am avut şi am o relaţie cu Kate Middleton", a mai spus Sarah Burton în interviul acordat pentru New York Times.

"Prima dată când am cunoscut-o, mi-a părut o persoana vulnerabilă. Kate Middleton parea timidă şi extrem de stresată de evenimentul care urma, mi-a părut reticentă şi plină de îndoieli. Ştiam însă că ea a fost cea care a ales ca rochia de mireasă să fie realizată de mine, iar asta a fost extrem de plăcut şi m-a determinat să îi acord tot suportul şi sprijinul meu. La următoarele noastre întâlniri am descoperit o cu totul şi cu totul altă persoană. Kate Middleton este în fapt o femeie foarte determinată, sigură pe picioarele ei, extrem de logică şi atentă la detalii, este plină de umor şi extrem de sociabilă. Este gata să-şi deschidă sufletul, dacă asta este pasul pe care trebuie să-l facă pentru a lua contact cu oameni", a mai povestit Burton.

Aceasta a mai spus că cel mai impresionant moment a fost cel în care Kate a făcut proba finală şi a purtat rochia în toată splendoarea ei pe culoarele abaţiei unde un grup de măicuţe a lucrat-o. "Toată lumea avea mănuşi albe şi doar aşa atingeam rochia, iar mănuşile le schimbam la fiecare oră…. ".

"Impactul pe care l-a avut rochia a depăşit însă orice aşteptări", a spus în final Sarah Burton în interviul acordat pentru New York Times.

Comments

comments

One thought on “Amanunte nespuse despre rochia de mireasa a lui Kate Middleton

Lasă un răspuns