Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Ana-Maria Barnoschi: Banii sunt importanți, dar nu primează

Ana-Maria Barnoschi: Banii sunt importanți, dar nu primează

Fiindcă e talentată, Ana-Maria Barnoschi a făcut parte și din echipa showului WOWBiz, în rolul Agentului WOWBlitz, dar și din cea a emisiunii Bingo România. Acum, râde la Roata Norocului alături de Adrian Cristea alias Bursucu. E pasionată de streetdance și a apărut chiar și în videoclipuri.

Cum e să împarți bani la Roata Norocului?

Este zâmbet pe chipurile celor aflați în dificultate și nu numai. Aici, la Roata Norocului, fiecare dintre concurenți are șansa de a pleca acasă cu foarte multe premii consistente, inclusiv o mașină sau bani cash. Totul ține și de norocul pe care îl au aceștia!

Râsul tău e molipsitor. Ai de gând să îl transformi în „boală națională“?

Nu știu dacă va deveni „boală națională“, dar cert este că foarte multă lume mă recunoaște pe stradă doar dacă mă aude râzând. Știu, am un râs mai colorat.

Tu ești încă mică. Mergi la facultate? Ce studii urmezi?

Da, sunt la Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Cum ai ajuns în televiziune?

Am luat parte la un casting și eu se pare că am fost mai norocoasă decât ceilalți concurenți. Emisiunea Roata Norocului înseamnă pentru mine o adevărată școală de televiziune. Am o echipă alături de care mă simt minunat și de la care învăț.

Televiziunea înseamnă doar notorietate la vârsta ta?

Nu, pentru că, exact ca în alte profesii, a lucra în televiziune presupune angajament, muncă, seriozitate. Probabil că, în cazul meu, componenta „distracție“ este mult mai pronunțată. Vin la serviciu ca orice altă persoană, diferența este că am un program atipic din acest punct de vedere.

Cum e în culisele emisiunii?

Ceea ce nu se vede în pauzele de publicitate voi deconspira acum: retuș make-up și hairstyling, repetiții pe scenariu alături de Bursucu, dar și multă distracție. Glumim în permanență. Sentimentul meu este că sunt între prieteni foarte buni.

Fetele din România nu au împrumutat aerele de divă americană. E bine? E rău?

Atât timp cât ai decență și îți cunoști limitele, cred că este foarte bine. Faptul că te bucuri de o notorietate n-ar trebui să-ți dea dreptul de a fi sau de a părea altcineva. Și vedetele sunt oameni!

Mai există la generația voastră ideea de model de urmat?

Mama mea a fost și rămâne întotdeauna un model de urmat, ea, cea care mă sprijină în tot ce fac, atât pe plan profesional, cât și personal.

Familia te-a sprijinit să începi să lucrezi așa devreme? La ce vârstă te-ai lansat în televiziune?

Da, părinții mi-au fost întotdeauna alături, m-au sfătuit în tot ce am întreprins, în toate deciziile importante din viața mea. La vârstă de 3 ani, mi-am făcut debutul într-o emisiune de talente pentru copii, „Tip Top Minitop“. Îmi aduc aminte că una dintre probe era de a face noduri; eram tare mândră că am fost singura care a știut acest lucru, datorită bunicii mele, care mă învățase.

Ești pasionată de rochițe, fustițe, gentuțe?

Da, sunt pasionată de fashion. Îmi place să merg la cumpărături, în mall, doar că nu prea am răbdare când trebuie să colind prin magazine. Ținutele mele vestimentare, atunci când dansez, sunt gândite de mine în totalitate.

Dar în vacanțe cam cum îți petreci timpul?

Nu am mai avut de ceva timp o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, dar îmbin utilul cu plăcutul atunci când merg în concert alături de cei de la Fly Project. În general, în vacanțe îmi place să mă relaxez, ador soarele, marea, nisipul.

Filmul îți place? Ce filme preferi?

Da, am momente când sunt mare consumatoare de filme, fie acasă, fie la cinematograf. Depinde de starea pe care o am, dar de cele mai multe ori prefer filmele romantice pentru că eu însămi sunt o romantică incurabilă.

Invită-ne la o plimbare în locul tău preferat!

Asta ar însemna să vă sustrag din București, din jungla urbană, și să pășiți cu mine pe nisipul fierbinte, la mare. Să vă luați și o revistă, șezlongul îl găsim acolo.

Cât contează banii la vârsta ta?

Banii sunt importanți, dar nu primează. Având în vedere că mă întrețin singură, că mi-am cumpărat o locuință, banii mă ajută să duc un trai decent. Ce știu sigur e că alte lucruri trebuie să primeze: sănătatea, fericirea în cuplu. Restul vine de la sine!

Citește și:

Mirabela Dauer: Îmi place să trăiesc privind mereu înainte

Alice Iacobescu: Viața are multe culori

Anca Țurcașiu: Nu-mi place să dansez!

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.16/21.04.2016
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Kanal D

Comments

comments

Leave a Reply