Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Bursucu: Râsul nu îngrașă niciodată, ci doar destinde

Bursucu: Râsul nu îngrașă niciodată, ci doar destinde

Categoric e simpatic! I se spune Bursucu și puțină lume știe că îl cheamă Adrian Cristea, nume care coincide cu al unui pseudofotbalist specializat în… legături primejdioase.

El și Teo Trandafir fac show de zile mari și, mai nou, el este și „împărțitorul de serviciu“, adică dă cu bani în populație la emisiunea Roata Norocului, tot la Kanal D.

O fi greu să te cheme Adrian Cristea, ca pe marele fante al fotbalului românesc? Apropo, în ce relație ești cu ex-fotbalistul nostru?

Care mare, care fotbalist? (râde) Nu știu, nu-l cunosc foarte bine, ne-am văzut o singură dată, când a fost invitat la Teo Show.

Cum e să fii mereu pe fază, live, să menții râsul pe fețele oamenilor?

Este destul de greu, dar plăcut, pentru că fac ceea ce îmi place. Asta e menirea unui om de televiziune, a unui entertainer, să-l facă pe cel de acasă să se simtă bine, să zâmbească.

Ce a însemnat Teo Show pentru cariera ta?

Atât Teo, cât și emisiunea pe care o moderăm, Teo Show, înseamnă totul pentru mine, debutul meu în televiziune ca prezentator. Acum, am intrat într-o nouă etapă, prezint Roata Norocului la Kanal D, un show care aduce foarte multă distracție și premii uriașe.

În realitate ești un tip glumeț? Știi multe bancuri?

Da, sunt foarte glumeț și îmi place să fac oamenii să râdă, să se destindă. Cred că râsul este una dintre terapiile cele mai la îndemână și foarte benefice.

Care a fost cea mai mare gafă pe care ai făcut-o în direct?

Teo Show este o emisune care se difuzează live și, ca atare, este inevitabil să nu îți scape vreo bâlbă, să nu gafezi. Nimic anormal, dar, de cele mai multe ori, face haz de necaz, iar Teo mă ajută de fiecare dată să ies basma curată. Și de-asta suntem o echipă.

Mai bine dans sau mai bine show?

Și dans, și show. Se completează perfect.

Cine ai visat să fii în adolescență?

Categoric, ca Michael Jackson!

La ce ți-au folosit educația și instruirea? Se vede că ai șapte ani de-acasă, chiar dacă îi „ascunzi“.

Cei șapte ani de acasă, dar și cei care au urmat în școală m-au ajutat să fiu om, să fiu cel pe care-l vedeți astăzi. Onestitatea, generozitatea, curajul de a spune ce simți sunt valori în care cred.

Ești tipul care aduce râsul și… norocul. Vorbește-ne despre noul tău proiect, Roata Norocului.

Roata Norocului, emisiunea pe care o moderez alături de Ana-Maria Barnoschi în fiecare duminică, de la oră 20, la Kanal D, este un proiect foarte drag mie. Încă de când se difuzau primele sezoane din acest show-concurs îmi doream foarte mult să fac parte din el în calitate de invitat, dar iată că Dumnezeu și norocul au fost de partea mea și am ajuns să fiu prezentator al acestei emisiuni.

Ți-ai dori să fii mai frumos sau mai deștept?

Mi-aș dori să scap de 15 kilograme. Încerc să am o alimentație echilibrată, merg la sala de sport, dar încă nu văd rezultate…

Care e cheia succesului la femei?

Dacă ești un tip cu umor și bună dispoziție, ai foarte multe șanse să cucerești o femeie. Dacă faci o femeie să râdă, ți-ai câștigat locul în inima ei.

Ce faci cu timpul tău liber?

În puținul timp liber pe care îl, încerc să mă relaxez întâlnindu-mă cu prietenii sau vizionând filme.

Călătorești? Pe unde?

Ador să călătoresc! Trebuie să recunosc că, până la vârsta de 26 de ani, nu am călătorit în străinătate, ci am fost doar în România, am colindat-o în lung și-n lat. Cât privește vacanțele în străinătate, am fost în Dubai, un oraș fascinant.

A fi gentleman este o soluție de comunicare în lumea modernă?

A fi gentleman înseamnă a fi bărbat. A fi gentleman înseamnă să găsești echilibrul, să ai un caracter frumos. Cred că oamenii rezonează mai bine, sunt mai deschiși în preajma unei astfel de persoane.

Ai pijamale cu dungi?

Nu.

Știi să gătești? O faci deseori?

Nu mă declar un bucătar desăvârșit, nu este o pasiune de-a mea, dar, dacă sunt nevoit, gătesc, lucru care se întâmplă foarte rar.

   

FEL DE FEL

Ești un șofer calm?

Foarte calm.

Dimineața, ești un bursuc sau…

Dimineața, sunt un bursuc morocănos.

Optimismul face bine?€

Întotdeauna.

Râsul îngrașă?

Niciodată nu îngrașă! Doar destinde.Š

Vara și toamna ești…

La fel de binedispus.

Asculți mereu…

De alții. Sper că doar sfaturile bune!

Citește și:

Dorian Popa: Aspectul fizic m-a ajutat foarte mult

Dan Negru: Totul e fum în meseria mea

Hrubaru: Mama a zis că mă aruncă-n Dunăre

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.37/17.09.2015

Autor: Ivana Iancu

Sursa foto: Kanal D

Comments

comments

Leave a Reply